DE GIFTENco. VAN DONGGUAN GANXING, LTD

 

Wij zullen in Kantonmarkt vanaf 1-5 Mei bij F16 11,1 en 1-5 Mei bij Zaal 4.2K17, in vist ons zijn welkom heten en wij zullen daar wachten op u.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
NIEUWS
Thuis

DONGGUAN GANXIANG GIFTS CO.,LTD

Certificaten
Van goede kwaliteit de blootvoetse schoenen van de waterhuid voor verkoop
Van goede kwaliteit de blootvoetse schoenen van de waterhuid voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik kocht dit waterschoenen voor mijn dochter en zoon die enkel in November en wij die wittebroodsweken in Jamaïca hebben gehuwd werden. Zij werkten beter dan zij dachten en van het lopen langs het koraal en de rotsen terwijl het zwemmen in Jamaïca, zij geen kwesties bij allen hadden.

—— Katherine

Als u naar het strand gaat, perfect! Wij hadden deze voor onze reis aan Australië en sommige stranden worden gemaakt van oud koraal dat omhoog wast. Het kan een tol op naakte voeten nemen. Maar wij hadden onze waterschoenen en zij waren perfect voor het wandelen over het koraal en konden hen in het water en uit het water dragen.

—— Amy

Wij gaven opdracht tot verscheidene hiervan in diverse stijlen voor onze groep en allemaal waren precies zoals voorgesteld. De zolen in alle oppervlakten goed worden gegrepen die terwijl nat of droog. Kwam in uiterst handig voor elk van onze excursies evenals alle gebieden van het schip.

—— LEO

Mijn naam is David Hamburg. Ik ben een begerige ventilator van watersporten die, vrij duiken, en vlieger van peddel geniet die surfen inschepen surfen. Om het even wat met een raad of een kans kan ik in water I liefde krijgen! Ik ben zulk een grote ventilator die ik heb beslist om deze website te beginnen om al mijn favoriete producten en een anderen te herzien. De hoop die u hebt genoten van!

—— David Hamburg

Ik ben online Chatten Nu

DONGGUAN GANXIANG GIFTS CO.,LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
DONGGUAN GANXIANG GIFTS CO.,LTD DONGGUAN GANXIANG GIFTS CO.,LTD DONGGUAN GANXIANG GIFTS CO.,LTD DONGGUAN GANXIANG GIFTS CO.,LTD DONGGUAN GANXIANG GIFTS CO.,LTD DONGGUAN GANXIANG GIFTS CO.,LTD DONGGUAN GANXIANG GIFTS CO.,LTD DONGGUAN GANXIANG GIFTS CO.,LTD DONGGUAN GANXIANG GIFTS CO.,LTD DONGGUAN GANXIANG GIFTS CO.,LTD
Fabriek steekproef kamer Receptie Receptie Kantoor tentoonstelling steekproef kamer workshop workshop workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Wereldwijd
Merken : GANXING
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 1000000-1500000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 90% - 100%

De GIFTENco. van DONGGUAN GANXING, Ltd (SHINGYUEN) werd opgericht in 2005 om de vraag naar hoogstaande en innovatieve promotieproducten te vervullen. Wij zijn een verklaarde fabrikant van ISO 9001 van een brede selectie van producten zoals strandschoenen, balletschoenen, sleutelkoorden, cel-telefoon houders, armbanden, taillezakken, bagageriem en anderen toebehoren.


Gevestigd in de drukke stad van Dongguan in de provincie van Guangdong van China, omringen onze faciliteiten een overzichtsfabriek met meer dan 9000 vierkante meters van vloerruimte, onze manufactory productiefaciliteiten allen ingevoerd uit Taiwan. Alles is gedaane ter plaatse, toestaand ons om de kwaliteit van elk van onze producten zorgvuldig te controleren.

 

Naast het aanbieden van onze standaardlijn van producten, zijn wij ook één van de weinig bedrijven die constant innovatieve ontwerpen en producten ontwikkelt. In 2014, is ons gepatenteerd product „Zachte Schoen“ ook meer en meer populair onder de klanten geworden. En de laatste jaren hebben wij een nieuwe die lijn van celtelefoon en laptop geval ontwikkeld van gevoeld wordt gemaakt en neopreen die wijd appreciatie hebben verkregen.
Wij hebben met klanten, vooral in Europa en de Unied-Staten meer dan tien jaar overzee gewerkt. U kunt uitzonderlijke kwaliteit en creativiteit van onze producten altijd verwachten en vertrekt op onze website in www.shingyuenlanyard.com.
Verheug me op oprecht samenwerking met u!

 

 DONGGUAN GANXIANG GIFTS CO.,LTD

 

Wevende Posten

 

DONGGUAN GANXIANG GIFTS CO.,LTD

 

 

De drukgebied van de hitteoverdracht

 

DONGGUAN GANXIANG GIFTS CO.,LTD

 

 

 

Scherp Gebied

 

DONGGUAN GANXIANG GIFTS CO.,LTD

DONGGUAN GANXIANG GIFTS CO.,LTD

 

 

Het stikken Gebied

 

DONGGUAN GANXIANG GIFTS CO.,LTDDONGGUAN GANXIANG GIFTS CO.,LTDDONGGUAN GANXIANG GIFTS CO.,LTD

 

 

QC Gebied

 

DONGGUAN GANXIANG GIFTS CO.,LTD

DONGGUAN GANXIANG GIFTS CO.,LTD

 

Verpakkingsgebied

 

DONGGUAN GANXIANG GIFTS CO.,LTD

 

Contactgegevens
DONGGUAN GANXIANG GIFTS CO.,LTD

Contactpersoon: Mrs. ouyang

Tel.: 86-769-22203679

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)